HS E+

Vitamin E & Selenium


HS E+ beschermt de spieren van uw paard en zal de afvoer van afvalstoffen zoals o.a. melkzuur ondersteunen.

Bij HS E+ wordt gewerkt met een belangrijke combinatie van natuurlijke vitamine E (RRR-alfa-tocoferol) en een synthetische vorm van vitamine E. Daarnaast werden er ook sterke, natuurlijke antioxidanten toegevoegd om het lichaam extra ondersteuning te bieden bij het afvoeren van afvalstoffen.

Vitamine E en selenium zorgen ervoor dat de spieren van je paard soepel en gezond blijven. Bij inspanning stapelen in de spieren van je paard melkzuren op, deze worden met behulp van vitamine E afgevoerd.

Het biedt bescherming aan cellen, organen, ogen, bloedvaten, weefsels etc. 

Vitamine E wordt van nature voornamelijk opgenomen via vers gras.

HS E+ wordt aangeraden bij paarden:

  • met een verminderde weerstand
  • die zware inspanningen leveren
  • die geen toegang hebben tot vers gras
  • jonge paarden
  • drachtige merries als extra ondersteuning van de ontwikkeling


Wij geven onze paarden altijd het ondersteunende HS E+ bij. Dit omdat we onze paarden willen ondersteunen in de afvoer van afvalstoffen en van een gezonde spieropbouw.

Weinig mensen weten hoe een noodzakelijk supplement dit is voor sportpaarden, daar een paard dit zelf niet kan aanmaken. Vitamine E ondersteunt de souplesse van de spieren en zorgt voor een gezonde afvoer van afvalstoffen na de inspanning om verzuring tegen te gaan.

De samenstelling van HS E+ en het feit dat deze vloeibaar is, zorgt voor een absolute maximale opname en resultaat. Daarbovenop geven we onze paarden met een gezonde vitaminering een kleinere dosering, omdat de kwaliteit van het product dusdanig hoog ligt.

Een aanrader om je paard vast te supplementeren doorheen het jaar.

Karen Oris • Nationaal springamazone
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.