HS Hoof

Ligaments & Motion


HS Hoof ondersteunt niet alleen, zoals de naam doet vermoeden, de hoeven maar ook de vachtkwaliteit en het volledige bewegingsapparaat van je paard.

Het is een supplement op basis van biotine, MSM en methionine.

Biotine heeft een positieve invloed op de groei en soepelheid van hoornweefsel en zorgt voor het behoud van een goede vochtregulatie in de hoef. Het is onmisbaar voor de gezondheid van bindweefsel. Ook zorgt het voor een goede werking van het centrale zenuwstelsel en het immuunsysteem. 

Het toegevoegde MSM (methylsulfonylmethaan) zorgt voor een optimale aanvoer van zwavel, wat zorgt voor het proces van de hoef- en haargroei. Naarmate je paard ouder wordt zal de aanwezigheid van MSM in het lichaam dalen waardoor lichaamsfuncties waarbij zwavel betrokken is zullen reduceren. Een tekort aan MSM kan zorgen voor een verminderde flexibiliteit van weefsels waarbij collageen betrokken is, een lagere stootkussenfunctie van kraakbeen in gewrichten, etc. 

Methionine is een zwavelhoudend, essentieel aminozuur wat een belangrijke rol speelt bij de aangroei van bloedvaten.

Calcium, magnesium en silicium dragen bij aan een optimale gezondheid van botten, gewrichtsbanden en pezen. 

HS Hoof wordt aangeraden bij paarden:

  • met brokkelende hoeven of een slechte hoornkwaliteit
  • met pees- en gewrichtsproblemen
  • met doffe vacht en manen
  • allergieverschijnselen
  • oudere paarden
  • ...
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.