HS Joints

Support & Souplesse


HS Joints draagt bij aan sterke en soepele gewrichten, pezen en banden. 

Dit supplement op basis van MSM, glucosamine, hyaluronzuur en verschillende kruiden kan helpen de symptomen van artrose te verlichten, voorkomt (verdere) schade aan het gewrichtskraakbeen en helpt spierspanning te verminderen.

MSM is een bron van zwavel welke het herstel en de flexibiliteit van spieren en gewrichten positief beïnvloeden. Het is tevens een belangrijke bouwsteen van collageen, bindweefsel en kraakbeen.

Glucosamine is een bouwsteen van het kraakbeen en kan schade hieraan in beperkte mate herstellen. Je kan glucosamine het beste vergelijken met de olie van een motor, zonder deze olie zullen de onderdelen hiervan sneller slijten. 

Hyaluronzuur is de natuurlijke schokdemper van het gewricht. Het is een vochtbindende substantie welke ervoor zorgt dat gewrichtsvocht stroperig word en een smerende functie zal uitoefenen.

Door toevoeging van allerhande kruiden zal het supplement de doorbloeding bevorderen, ontstekingsprocessen afremmen en een pijnstillende werking hebben. 


Ik gebruik HS Joints bij de paarden die van nature niet los zijn in hun lichaam.
Deze paarden hadden voordien veel meer tijd nodig tijdens het rijden vooraleer ze soepel konden bewegen. Sinds ik het supplement geef, hebben deze paarden hier geen last meer van en zijn ze vanaf het eerste moment soepel te rijden. Dit heeft dan ook een positief effect hun prestaties.

Toon Maes • Nationaal springruiter
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.