HS Muscle

Build & Support


HS Muscle draagt bij tot de opbouw en ondersteuning van de spieren van uw paard.

Dankzij een gebalanceerde mengeling van de aminozuren leucine, isoleucine, valinelysine, threonine en methionine wordt het spierstelsel van je paard optimaal ondersteunt.
Door toevoeging van magnesiumcitraat is dit supplement ideaal ter opbouw en bescherming van spieren.

Leucine brengt de krachtprestatie van je paard naar een hoger niveau en verhoogt het uithoudingsvermogen. Het leidt tot de synthese van nieuwe spiereiwitten en voorkomt spierafbraak tijdens herstel (rustperioden). 

Isoleucine
is de energieleverancier van je spieren tijdens het leveren van kracht- en duurprestaties.

Valine gaat samen met leucine en isoleucine de energie verhogen, het uithoudingsvermogen verbeteren en helpen bij het herstel van spierweefsel.

Lysine is een essentieel alfa-aminozuur dat zorgt voor sterk bindweefsel en gezonde botten. Het zorgt ook voor een verbeterde opname van ijzer.

Threonine is een essentieel aminozuur en een belangrijk bestanddeel van collageen en elastine. Het is belangrijk voor het zenuwstelsel en reguleert de vethuishouding en leverfuncties.  

Methionine is een zwavelhoudend, essentieel aminozuur wat een belangrijke rol speelt bij de aangroei van bloedvaten.

Magnesiumcitraat is de hoogst opneembare vorm van magnesium en helpt het onderhouden en opbouwen van gezonde spieren en speelt een grote rol binnen het centrale zenuwstelsel. Het werkt bevorderlijk op het ontspannen van de spieren van je paard.

HS Muscle wordt aangeraden bij paarden:

  • in de topsport
  • oudere paarden met baat aan een extra eiwitbron 
  • jongere paarden die net in training zijn om extra bouwstoffen aan te leveren en het recuperatievermogen te vergroten
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.